Rulouri textile

0

Rulouri textile pentru biroul dvs.

Preturi rulouri textile

Cautam sa fim in permanenta in ton cu tendintele actuale, de aceea suntem mereu la curent cu noutatile din design interior, in special cele legate de decorarea ferestrelor. Pentru 2014/15, se observa o trecere de la clasic catre ultra modern. In trend, in decorarea ferestrelor, intalnim diverse modele de rulouri textile, jaluzele, verticale sau orizontale si panouri japoneze. Prin combinarea de culori, materiale, imprimeuri si modele intr-un mod unic, descoperim posibilitati nelimitate pentru a crea un stil individual. Tendintele actuale cuprind mai multe teme cum ar fi pastelurile, modelele grafice abstracte sau minimaliste, imprimeuri geometrice.

rulouri-textile-birou

Functionalele rulouri textile sunt o metoda eleganta de decorare a ferestrelor. Ele sunt concepute pentru a fi usor de adaptat la o varietate de amenajari interioare si pentru a se potrivi bine cu diverse posibilitati de decorare. Daca va decideti pentru a decora fereastra cu rulouri textile, puteti alege dintr-o mare varietate de materiale de calitate, culori, texturi si imprimeuri moderne, la preturi accesibile

La noi puteti gasi rulouri textile, confectionate din diverse tesaturi naturale precum bumbac, lana si matase, dar si din vinil, vascoza, poliester,in special pentru rulouri de tip black-out, ceea ce inseamna ca partea exterioara a tesaturii este special tratata, prevenind astfel patrunderea luminii solare. Intretinerea lor se face usor, acestea fiind si durabile, in acelasi timp.

Va oferim sisteme de role de inalta calitate, cu posibilitati de manevrare manuala sau cu telecomanda. Dimensiunile pot, de asemenea, varia foarte mult, astfel adaptandu-se perfect la orice fereastra. Rulorile textile pot fi instalate atat pe rama ferestrei, cat si pe tavan, in functie de dorinta clientului sau de necesitati, si pot avea aceeasi latime si inaltime ca fereastra sau pot fi putin mai mari.

Unde folosim rulouri textile?

Puteti alege rulouri textile atat pentru apartamente, case, vile, cat si pentru institutii, sali de fitness sau piscine si cladiri de birouri. Daca vi se pare greu sa va hotarati asupra unui model anume, noi va putem ajuta si consilia pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea potrivita.

Colectiile noastre de rulouri textile, dar nu numai, sunt impresionante! Colaboram cu diversi frunizori din Europa, de aceea produsele noastre sunt mereu in trend. Ne putem mandri cu o colectie de mii de tesaturi pentru perdele, draperii si tapiterii, dar si cu nenumarate texturi, culori si imprimeuri. De aceea nici nu ne facem griji ca nu veti gasi ceva pe placul dumneavoastra!