Avantaje

Gama speciala Decora Design dedicata mediului business poate pune in valoare spatiul prin rulouri, jaluzele, draperii si perdele de calitate, special create pentru birouri.

Designerul nostru poate sa va dea cele mai bune sugestii, astfel incat sa aduceti la locul de munca o atmosfera placuta, care sa defineasca, totodata, personalitatea brandului pe care il reprezentati. Astfel, culorile pot fi asociate identitatii vizuale ale firmei.

Functionalitatea si designul sunt imbinate in gama office Decora Design. Impresionati-va  angajatii sau clientii prin alegerile moderne pentru decorarea ferestrelor.

In cei peste 10 ani de experienta, Decora Design a reusit sa ridice standardele calitatii in domeniul decoratiunilor pentru ferestre. De-a lungul anilor, am invatat care sunt cele mai importante aspecte in acest domeniu, iar astazi suntem mandri sa avem in portofoliu mii de clienti satisfacuti.

Iata care sunt cateva dintre motivele pentru care clientii ne recomanda!

1. Livrarea produselor – Cu sediul in centrul Bucurestiului, firma noastra livreaza, in cele mai sigure conditii, catre toate colturile tarii produse de calitate– la timp, in standardele cerute, special concepute pentru a se potrivi cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

2. Consilierea clientilor – Designerul nostru poate sa va dea cele mai bune sfaturi in functie de ceea ce va doriti si ce se potriveste restului incaperii. Tinem cont de tendintele internationale, de armonizarea tuturor elementelor si propunem combinatii inovative de materiale, texturi si imprimeuri pe care nu va veti mai satura sa le admirati.

3. Interventie –  In cazul in care aveti nevoie de ajutorul nostru, ori este nevoie de remedierea unei situatii de montaj/croitorie, Decora Design va pune la dispozitie specialisti capabili sa regleze orice problema. Chiar daca este vorba de montaj, de croitorie, ori de alte servicii oferite de noi, putem interveni in cel mult 3 zile lucratoare.

4. Cel mai bun pret in conditii similare/raport calitate-pret – Reusim sa facem casele pe care le amenajam sa arate perfect, indiferent de bugetul de care dispuneti. De la gama de lux, la variante accesibile, avem o oferta variata nu doar de produse, cat si de preturi.

5. Oferte alternative – Pentru ca dorim sa surprindem mereu cu unicitatea si varietatea produselor noastre, avem grija ca fiecare sa isi poata gasi tot ceea ce isidoreste la noi. Lucram alaturi de cei mai buni furnizori de materiale textile din Franta, Spania, Italia, Germania, Anglia sau Turcia. La cerere, va putem trimite imagini cu produsele care vi s-ar potrivi.

6. Experienta in domeniu – Experienta noastra ne recomanda si fata de cei mai exigenti clienti. Profesionalismul cu care tratam fiecare comanda a atras, de-a lungul timpului, numerosi clienti, arhitecti sau furnizori care au dorit sa colaboreze cu noi sau sa se bucure de produsele noastre.

7. Servicii complete –   La Decora Design avem servicii complete. Ii avem pe cei mai buni alaturi de noi pentru a va oferi cele mai bune servicii:  de la consultanta, croitorie si montaj, pana la informatiile despre noi, produsele noastre sau comunicarea pentru colaborari sau propuneri.