Rulouri pentru birou

0

rulouri pentru birouRulouri pentru birou, jaluzele si accesorii

Gama office DecoraDesign va intampina cu produse de calitate, o gama variata de culori si oferte personalizate.

Fie ca alegeti jaluzele, storuri sau rulouri pentru birou, noi asiguram servicii de calitate prin consilierea profesionala pe care o punem la dispozitie tuturor clientilor. Va putem ajuta sa alegeti din gama noastra de culori si tesaturi in functie de necesitate si gusturi.

Lumina soarelui, deranjanta de multe ori, poate fi redusa definitiv cu ajutorul produselor blackout, pe care le puteti gasi in pagina de PRODUSE . De asemenea, in scopul reducerii factorului de luminozitate al incaperii, puteti apela si la jaluzele, putand alege din gama noastra office atat jaluzelele orizontale cat si jaluzele verticale.

Click pentru: Rulouri pentru birou – oferta personalizata !

Un alt avantaj pe care il ofera compania noastra, este acela ca va punem la dispozitie optiunea de cerere oferta pentru fiecare din produsele noastre. Aceasta consta in completarea unui formular cu datele dumneavoastra de contact, codul culorii alese, dimensiunile ferestrei sau materialele pe care le alegeti, iar noi va trimitem in cel mai scurt timp oferta completa cu preturi si detalii despre produsele dorite.