Jaluzele orizontale

0

Cele mai bune proprietati de protectie impotriva radiatiilor solare  sunt oferite de jaluzele orizontale cu lamele din aluminiu, tocmai de aceea acestea sunt foarte folosite in randul companiilor. Jaluzelele orizontale confera posibilitatea de a regla lumina pe care dumneavoastra doriti sa o lasati sa patrunda in incapere. Varietarea mare de modele si culori pentru jaluzele orizontale fac din acestea unul dintre cele mai utilizate produse de umbrire pentru interior. Va punem la dispozitie o gama variata de produse si culori, pe care le puteti vedea mai jos, de la modele de jaluzele orizontale din aluminiu pana la modele moderne sau clasice.

  • Jaluzele orizontale aluminiu 25 mm DOJO001

poza de decor pentru articol
CARACTERISTICI TEHNICE Material: aluminiu Latime lamela: 25 mm Tip actionare manuala: multipla Optiuni automatizare: da Rezistenta la murdarie: buna Protectie UV: buna (75-90%)

Pret pornind de la 67 Lei/MP*

Cerere oferta !
64 item(s)
  • Jaluzele orizontale 16 mm DOJO002

decor
CARACTERISTICI TEHNICE Material: aluminiu Latime lamela: 16 mm Rezistenta la murdarie: buna Eficienta energetica: buna Protectie UV: buna (75-90%) Culori disponibile: 12

Pret pornind de la 116 Lei/MP*

Cerere oferta !
12 item(s)
  • Jaluzele orizontale 50 mm DOJO003

decor
CARACTERISTICI TEHNICE Material: aluminiu Latime lamela: 500 mm Rezistenta la murdarire: buna Eficienta energetica: buna Protectie UV: buna (75-90%)

Pret pornind de la 232 Lei/MP*

Cerere oferta !
24 item(s)

 

*Preturile afisate in aceasta pagnina nu contin TVA.